Pipa

2009. január 25., vasárnap

Here..

Sziasztok!
Valóban. Mind a két bejegyzés igaz, Orsié, és Melié (vélemény) is.. Valóban narancssárga.. Valóban kiakasztó.. És valóban nehéz.. de szép!
Egyébként kis mázlista vagyok, mert holnap, és holnap után sí szünetem van, utána meg klari vizsga, és kivesznek az utcsó 4 óráról.. Csak az benne a nagyon nagy, hogy akkor amikor megírta a zenesuli a kikérőt, még nem tudtuk, hogy rövidített órák lesznek.. Tehát hipp-hopp végzek is a nappal, és még a matek dogáról is lemaradok. Eddig még mesébe illő is, csak utána az a klarinét vizsga rontja a képet.. De végül is ha gyakorlok, akkor nem lesz semmi baj.. Mondjuk Orsi, sztem ezt most nagyon meg tudod érteni.. Emlékszem, te is frászt kaptál ettől..:)
A madaras kép most már nagyon érdekel.. De azt hiszem Berta vagy megfejtette, vagy ott jár a közelében a megoldásnak. Azt hiszem, Orsi meglepetése ha így halad házon belül marad.
És Orsi, most már csak a jövő hét.. Arra rákapcsolsz...És az írásbeli már könnyebb lesz....(Tudom, ez az általános gyenge vigasz, amit ilyenkor mindenki mond..)De felhívom a figyelmed a nyárra..A nagybetűs nyárra.. A munkára (nállunk egy bő hét)..Zenei tábor.. Tóalmás...and so on..
Hogy is néz ki a napom további része?
-Elmegyek Apukámhoz.
-aztán gyülibe.
-Aztán fogalmam sincs..Jó lenne mozogni, vagy angolozni..sztem nem fog sikerülni:)

Nincsenek megjegyzések: