Pipa

2008. november 26., szerda

A Best magazin címlapjára

Kérem, ön rosszabb, mint a mai napokban megjelenő búlvárújságok, melyek valótlan dolgokat állítanak kiszemelt emberükről, kinek nincs módja azt tenni, hogy elmondhassa a színtiszta igazságot. Nos, én egy kicsit reálisabb szituálcióban vagyok, mégis meg kell hogy jegyezzem, hogy ön igen sok tévedésben él. Az első, mely a szemem világát úgy megütötte az az volt, hogy nem Kis Marika , hanem Kis Mariska névvel volt ellátva ama lap. De ami még számomra elszomorító tényként szolgált az volt, hogy sötétnek merte eme nemes inetlligenciát nevezni, mely bennem honol. Ha ezzel tisztban lettek volna születésem pillanatában, miszerint ön ilyen sértést címez felém, talán átgondolják, hogy támogatják e az önnel lefolyó barátság kezdetét. Ám ez a sajnálatos tény már megtörtént, ezért nincs mit tenni, vállalnom kell önt mások elött. Ám elötte javaslom, hogy összegezze a saját eszmevilágát is. Ehhez nem kívánok többet szólni.
Drága O-m, ezt most nagyon megmondtam:) (Már félek, mi jön válaszként=)
Egyébként gratulálok közösségi szelemmiségetekhez. Ehhez talán itt azt mondanám, hogy no comment.:) Örülök hogy rendkívül jól sikerült. Egyébként az egyik ismim iwiwre kiirta a Büszkeség és Balítélet c. újabb változatú filmről a véleményét, + linkeket adott. Ilyen felinduláson alapszik az, hogy utánna bele is kukkantottam a film végébe. Természetesen csak azért a végébe, mert időm bizony megszámált perceiben nem érek rá ily hiábavalóságokat tenni.Mégis elnyerte tetszésemet.
A napom eltelt, a slusszpoénokat nem mesélném el. Ma is volt bőven (Majdnem megcsapott a busz hátsó ajtaja, mert amikor csukódott, akkkor akartam felszállni. Ilyesmik.-Amitől valójában rendkívül interesting az élet.).')
Holnap nem megyek suliba. Ennek az a csodás esemény az oka, hogy Szegedre megyek klarinettezni. Micsoda előnyökkel jár a zenetanulás!:)
És igen O: 2 NAP MÚLVA TALÁLKOZUNK!!!!Juhéé:)Csodás!
Szép estét mindenkinek! Jó tanukást!(Elnézést, ezt nem bírtam ki-hihi-)

Nincsenek megjegyzések: