Pipa

2009. május 2., szombat

Shopping.. Könnyed kis bejegyzés..

Orsolya..Gratulálok:D Tulajdonképp mindig is gondoltam hogy mestere vagy a véletlenek összejátszásának, de ez esetben azt hiszem ha ott lettem volna biztos vagyok benne h küszködnöm kellett volna azzal, hogy ne nevessek hangosan:D Errrőőől most eszembe jutott Hódmezővásárhely..Meg ének..Meg :D
De azt hiszem ez maradjon a mi titkunk.
Az én mai napon nem volt ilyen eseménydús, azt leszámítva hogy elszaladtam a Deichmannba kicserélni egy cipőt, meg az Aldiba beugrottam,és nem volt nálam felváltva egy százas..Tényleg,ilyenkor nincs mit tenni, az ember menti a menthetőt, és bemegy kosár nélkül..Ebben már csak az a vicces, hogy amikor 3 pizzát, 1 kiló kenyeret, joghurtot, és még pár KICSI dolgot tart az ember a kezében kezdi a 2 kezét kevésnek érezni, és olyan érzete támad, mint az akrobatának a kötélen.
No de ennél még rosszabb az, amikor a Pennyben áll az ember, és rádöbben, hogy nincsenek azok a cuccok, amiket ő venni akart,(mert van pár bejáratott márka, és ünnepekkor ezek hajlamosak gyorsan elfogyni) és kosárral van.(A penny-s "kosár" nem túl kicsi,mivel az egy kocsi). Tehát akkor kezdődik a -hogyanmenjünkinnenki- fejezet, és a leleményessége az embernek ilyenkor megmutatkozik.. Ez sepciel velem megtörtént, pont amikor Húsvét volt, tömve volt az egész Penny, nyitva volt 2 kassza, és kimenni sehogy sem lehetett. Szerencsémre más is járt így, így hát a bejáraton nagy nehezen távozni kényszerültünk.
Igen, ezek a vicces sztorik, ritkán esik meg ez az emberrel, de olyankor nagyot nevetek magamon.
Vagy még ami a másik elég kellemetlen dolog, amikor megy kifelé az ember a bolton, és megszólal a lopásjelző készülék. Gyorsan mindenki odafut, a vásárlók mind odacsődülnek, és a szerencsétlen pórul járt vásárló elkezd magyarázkodni, hogy dehát ő...
Erre kezdődik a hajsza, hogy nosza, mit rakott el, vagy mit vett az utóbbi időben..És úgy fél óra múlva kiderül a turpisság: A minap vett pénztárcát elfelejtették lehúzni a másik boltban, de ott nem jelzett a készülék,itt meg igen..
Nagy megértéssel nyugtázzák hogy te mégiscsak becsületes vásárló vagy, és egy jobbik esetben megdobnak egy Reálos csokival.
Az cikibb, ha a Tescoban történik mindez, ahol a duda eszméletlen hangos.Ott még csak egyszer jártam így,vmi dvd-vel, nem bontották ki asszem,de a csipogó ott bujkált..
Tehát ami ebből a tanulság számomra, mindig minimum 5 dologért kell bemenni a Penny-be, és a vásárlónak meg kell néznie hogy hol van a csipogó az adott cikken..illetve beszélgetésbe kell elegyedni az eladóval, hogy ő beszélgetés közben jobban szét tudjon nézni..

1 megjegyzés:

pompom írta...

Megjegyzésem: HaHa! :-D
Ez olyan, mikor Bálint (öcsém)bement az Univerzál áruházba a forgóajtón keresztül, csakhogy a kamera nem észlelte Bálintot, olyan vékony...
Beragadt, és meg kellett várja, míg egy testesebb néni arra nem jön, és az ajtó újra el nem indul! :-D