Pipa

2010. március 7., vasárnap

Napsugárás náp

Tudom, most van mit pótolnom bőven, bár az az igazság, hogy most sem tudok ennek eleget tenni, hiszen muszáj elkezdem tanulni úgy nagyjából 5 percen belül, mert (és igen,most jön a nagy újság) megyünk délután nővéremmel Békésre a musicalra, és aztán meg csak 21:30 tájban érünk haza..

egyébként olyan gyönyörű, napsugaras vasárnapunk van! Amikor kinézek innen, az 5. emeletről, és látom ahogy az emberek sétálnak, a nap hétágra süt, egyszerűen muszáj mosolyognom..milyen régóta vártam ezt az időt! (még mielőtt azt hinnétek ha becsavarodtam azért megjegyzem, hogy minden oké, csak nagyon tudok örülni a természet szépségeinek):)

Nagyon tartalmas hét van mögöttem, sok eseménnyel, és nem kevés dolgozattal megspékelve,és eszméletlen gyorsan eltelik minden nap..de azért megígérem, hogy megpróbálok a napokban írni pl. a Szebinről, hiszen az azért csak ne sikkadjon már el:)

Nos, üdvözlök mindenkit innen a szobámból, ugyanis most már van wifi a házban, aminek roppantul örülök,ám a tényen mit sem változtat: hívnak az aldehidek..tudjátok, kémia..:)

2 megjegyzés:

Laura írta...

kaptok majd dvd-t, és várunk nagy-nagy szeretettel:) legközelebb hátha összejön, hogy találkozzunk:)
pusziii:)

DuLittle írta...

Jajj most látom csak h irtál!:) De aranyos vagy...
Én is remélem, mert így neten keresztül nem volt az igazi, és mert annyira ügyesek vagytok hogy azt kár lenne kihagynom:)