Pipa

2009. június 23., kedd

A lírai én:)

Látom drága Orsolyám, te aztán nagyon elvoltál:) De végülis.. Értettük:) Eleged van az esőből, mi?:)
Hát én is nagyon várom már, hogy felhőtlenül süssön a napocska, meg kellene is, ha dolgozni akarunk menni.. Vagyis jó lenne.
Kedd van. Vicces, de már kedd van..
Valószínűleg a tegnapi bejegyzésemet most fogom kirakni, úgyhogy lentebb lesz megtalálható.
Ma ugyancsak pakolás, és pár dolog befejezése a cél.. Illetve megnézem dvd-n a Jane Eyre-t.. Tudom, most anyukák egész tömege kiált fel, hogy hát először illene elolvasni, de természetesen az is meg fog történni, csak előtte felkészülök rá, h milyen lesz.:) Kissé melankolikus az egész mű.. Nem egy Büszkeség és Balítélet stílusú, és mégis van benne egy olyan szál..
Szóval el fog telni ez a nap is olyan gyorsan, mint a többi.. Érdekes, amikor iskola volt, mindig olyan hosszúnak tűnt egy nap.. Most meg mintha felgyorsították volna az időt..
Mostanra beszedtem a gyógyszereim nagy részét, és jobban is vagyok. De természetesen akkor sem leszek gyógyszer párti, egyébként is az roncsolja a májat.
Ja igen, és délután megyek a könyvtárba, mert a gyülekezetünk előadásokat tart a Városi Könyvtárban. Orsi emlékeztetett rá hogy ma lesz, mert békési lesz az előadó, és jönnek többen is.. Még jó, hogy Békésről Orsi eszembe juttatja a dolgokat.:)
Mára ennyi, szép napot!=)

Nincsenek megjegyzések: